7/08/2005

パルメザン

何とかホームページをすすめようと毎日悪戦苦闘しています。もう見た方はあれまぁと思っているでしょうが,うまく写真を載せられません。とりあえずイタリアンレシピを更新していますので、写真不足でよかったら見てください。ここの生活を伝えようとたくさん写真をとっています。それはまたホームページに載せていきますネ。いつかパソコンのことを分かる人にあうまで、うまく見れないかもしれませんが・・・。
イタリアの食の中で一番感じるのはほとんど何にでもパルメザンチーズを使用することです。ピンからキリまであるそうですが、だいたい1600?1800円 /?のチーズを買っているそうです。古くなればなる程高くなるそうです。粉状はもっと高くなるので、家で細かくするそうです。だいたい粉状を使用していま すが、味が分かるほど入れていないのか、そんなに強い味ではない気がします。なんとなく日本のしょう油のようにこくや塩気を出すような感じでしょうか?
残念ながらこのブログにうまく写真が載せられません。ここはダイアルアップなので異様に時間がかかるのです。

I haven't found out why I can't forward all my stuff to my server. I've been trying many times, but no way to succeed it. I'm afraid that I'm constructing Italian recipes up in Japanese. I have lots of problems about my site and no time to write down in English. This is my excuse, thiugh...
I've found that almost always some grated cheese is in Italian food. There is Parmesan and Parmesan. The average price is around 1700 yen per kg. The grated one is more expensive. I don't feel so strong taste it while eating. It's like soy sause, which is used to make food better in Japan.
I'm afraid that I can't put any pictures on this. Check my site, instead.